Jobba hos oss

Scanlube ABJobba hos oss
#striped-custom-5d80be5330d73 h3:after {background-color:#d03c32!important;}#striped-custom-5d80be5330d73 h3:after {border-color:#d03c32!important;}#striped-custom-5d80be5330d73 h3:before {border-color:#d03c32!important;}

LEDIGA TJÄNSTER HOS OSS

När vi har lediga tjänster annonseras de nedan.

#striped-custom-5d80be53318bc h3:after {background-color:#d03c32!important;}#striped-custom-5d80be53318bc h3:after {border-color:#d03c32!important;}#striped-custom-5d80be53318bc h3:before {border-color:#d03c32!important;}

Arbetsledare

Arbetsledare till Scanlube i Göteborg !

Har du tidigare erfarenhet av tillverkningsbranschen och trivs i en roll där du får ha personalansvar i produktionen? Då kan detta vara en intressant tjänst för dig!

Arbetsuppgifter

I din roll som arbetsledare kommer du att leda och fördela arbetet i produktionen för ett team på 8 personer. Tillsammans jobbar ni aktivt mot produktionsmål och med att utveckla och optimera produktionsprocesserna. Du rapporterar till produktionschefen och arbetar tätt tillsammans med övriga avdelningar.

Som arbetsledare har du personalansvar för teamet och ansvarar för kvalitet, miljö och arbetsmiljö i produktionen. Du ansvarar för effektiviteten i det dagliga flödet av våra automatiska fyllningslinor och blandare. Du kommer även att ha ansvar för att rutiner och instruktioner hålls aktuella och på en god nivå, samt att arbetet sker i enlighet med gällande ISO-standarder.

Vem är du?

Vi söker dig som är ute efter nya utmaningar, har god ledarförmåga, är ordningsam, strukturerad och lösningsorienterad. Du trivs i en ansvarstagande och självständig roll. Du är tydlig i ditt ledarskap och har förmåga att entusiasmera och skapa delaktighet.

Kvalifikationer:

  • Flera års erfarenhet från produktion
  • Några års erfarenhet som arbetsledare/teamledare
  • Uttrycker dig väl i tal och skrift i svenska och engelska
  • Teknisk utbildning inom produktion/ process eller likande program

Meriterande:

  • Erfarenhet av produktionsuppföljningssystem
  • Erfarenhet från liknande verksamheter
  • Kunskap om Lean eller likande förbättringsarbete

 

Känner du att du passar in denna roll och vill bli Scanlubes nästa kollega, sök direkt, urval sker löpande!

 

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

 

 

Scanlube är en smörjmedelsfabrik med 41 anställda som till lika delar ägs av Preem AB och Uno-X Energi AS. Företaget ligger i Göteborgs energihamn och tillverkar och distribuerar smörjmedel till kunder i främst Sverige, Norge, Danmark, Baltikum och Island.

Scanlube har en stark profil inom leveranssäkerhet, service och flexibilitet. Företagets omsättning uppgår till cirka 400 MSEK per år. Våra kärnvärden är kundfokus, miljöomsorg, ansvar, gemenskap och utveckling.

Ansök här gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

#striped-custom-5d80be5332263 h3:after {background-color:#d03c32!important;}#striped-custom-5d80be5332263 h3:after {border-color:#d03c32!important;}#striped-custom-5d80be5332263 h3:before {border-color:#d03c32!important;}

Transportplanerare

Är du vår nya Transportplanerare?

Vi söker en Transportplanerare till vårt logistikteam på sex personer.

Upplever du att du är den på din arbetsplats som sprider glädje, energi och bidrar till en hög kundnöjdhet? Scanlube söker just nu efter en engagerad och serviceorienterad medarbetare med just de egenskaperna och som ser det som sitt kall att ge det lilla extra till såväl externa som interna kontakter.


Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett varierande och ansvarsfullt arbete i ett team med kompetenta och engagerade kollegor. Ni kommer tillsammans bidra till att förbättra Scanlubes arbetsprocesser.

Du kommer att vara en del i ett kundfokuserat och utvecklingsorienterat företag med tydliga kärnvärden som vägledning i det dagliga arbetet.


Vad går arbetet ut på?

I rollen som transportplanerare kommer du att arbeta med orderhantering och planering av in- och utgående transporter. Du planerar bilrutter och framställer dokument och transporthandlingar för leverans. Du kommer att jobba i tät kommunikation med övriga kollegor och med kunder och transportörer.


Vem är du?

Som transportplanerare är du en viktig person som får den dagliga verksamheten att rulla på. Vi söker därför dig som är en positiv, serviceinriktad och lösningsorienterad teamplayer.

Du har med fördel tidigare arbetat med logistik och/eller orderhantering. Vidare ser vi att du är självgående och kommunikativ i ditt sätt att jobba. Du motiveras av att leverera kvalitet, att få jobba med omväxlande arbetsuppgifter och att få utveckla och optimera ditt arbete.

Du trivs i ett arbete där kunden står i fokus och där ett gott samarbete med kollegor är A och O.


Kvalifikationer

– Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens.
– Du har arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
– Du har god datavana och erfarenhet av att jobba i affärssystem, gärna från Jeeves.
– Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vänligen kontakta
Camilla Dylind, Personal- & arbetsmiljöansvarig
camilla.dylind@scanlube.se +46 70 4501890

Start: Omgående
Sista ansökningsdag: 2019-09-29

Ansök gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan här!