Jobba hos oss

Scanlube ABJobba hos oss
#striped-custom-5dad24ef2f7f8 h3:after {background-color:#d03c32!important;}#striped-custom-5dad24ef2f7f8 h3:after {border-color:#d03c32!important;}#striped-custom-5dad24ef2f7f8 h3:before {border-color:#d03c32!important;}

LEDIGA TJÄNSTER HOS OSS

När vi har lediga tjänster annonseras de nedan.

#striped-custom-5dad24ef3050c h3:after {background-color:#d03c32!important;}#striped-custom-5dad24ef3050c h3:after {border-color:#d03c32!important;}#striped-custom-5dad24ef3050c h3:before {border-color:#d03c32!important;}

Transportplanerare

Är du vår nya Transportplanerare?

Vi söker en Transportplanerare till vårt logistikteam på sex personer.

Upplever du att du är den på din arbetsplats som sprider glädje, energi och bidrar till en hög kundnöjdhet? Scanlube söker just nu efter en engagerad och serviceorienterad medarbetare med just de egenskaperna och som ser det som sitt kall att ge det lilla extra till såväl externa som interna kontakter.


Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett varierande och ansvarsfullt arbete i ett team med kompetenta och engagerade kollegor. Ni kommer tillsammans bidra till att förbättra Scanlubes arbetsprocesser.

Du kommer att vara en del i ett kundfokuserat och utvecklingsorienterat företag med tydliga kärnvärden som vägledning i det dagliga arbetet.


Vad går arbetet ut på?

I rollen som transportplanerare kommer du att arbeta med orderhantering och planering av in- och utgående transporter. Du planerar bilrutter och framställer dokument och transporthandlingar för leverans. Du kommer att jobba i tät kommunikation med övriga kollegor och med kunder och transportörer.


Vem är du?

Som transportplanerare är du en viktig person som får den dagliga verksamheten att rulla på. Vi söker därför dig som är en positiv, serviceinriktad och lösningsorienterad teamplayer.

Du har med fördel tidigare arbetat med logistik och/eller orderhantering. Vidare ser vi att du är självgående och kommunikativ i ditt sätt att jobba. Du motiveras av att leverera kvalitet, att få jobba med omväxlande arbetsuppgifter och att få utveckla och optimera ditt arbete.

Du trivs i ett arbete där kunden står i fokus och där ett gott samarbete med kollegor är A och O.


Kvalifikationer

– Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens.
– Du har arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
– Du har god datavana och erfarenhet av att jobba i affärssystem, gärna från Jeeves.
– Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vänligen kontakta
Camilla Dylind, Personal- & arbetsmiljöansvarig
camilla.dylind@scanlube.se +46 70 4501890

Start: Omgående
Sista ansökningsdag: 2019-09-29

Ansök gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan här!