Lediga tjänster

Scanlube är en smörjmedelsfabrik med cirka 40 anställda som till lika delar ägs av Preem AB och Uno-X gruppen AS. Fabriken ligger i Göteborgs energihamn och vi tillverkar och distribuerar Texaco smörjmedel till kunder främst inom den Nordiska marknaden. Vi är certifierade enligt ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 och OHSAS 18001:2007. Våra kärnvärden är kundfokus, miljöomsorg, ansvar, gemenskap och utveckling. 

Ansök här senast 2:e oktober.

Transportplanerare bulk

Vår nuvarande transportplanerare för bulk går vidare inom företaget och vi söker därför en ny medarbetare till vårt logistikteam på sju personer. Som transportplanerare bulk kommer du att ansvara för orderhantering och planering av in- och utgående bulktransporter i samarbete med produktionsplaneringen och produktionen. I tjänsten ingår även avrop av emballage och råvaror till vår produktion. Du har direktkontakt med kunder och leverantörer.

Din profil

Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens med flerårig erfarenhet av liknande arbete och/eller högskoleutbildning inom logistikområdet. Du har god kunskap i Office-paketet och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Erfarenhet av affärssystemet Jeeves är meriterande.

För att lyckas i din roll är du en strukturerad och noggrann person med högt kundfokus. Du tar gärna egna initiativ och önskar att utveckla och effektivisera ditt arbete. Du är social och trivs med att arbeta i team.

Vi erbjuder ett varierande och ansvarfullt arbete i ett prestigelöst, kundfokuserat och utvecklingsorienterat företag. 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Strand, Operativ chef tel. 031-64 79 19.

Din ansökan lämnar du via länk här.

Sista ansökningsdag är den 2 oktober, men vi gör löpande urval för intervjuer och tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt.